Beylikdüzü Çilingir

Şirket Hakkında
İstanbul beylikdüzü ilçesinin tüm mahalleleri sokak ve caddelerinde 365 gün 7/24 gece gündüz sabah akşam saat gözetmeden çilingir hizmeti vermekteyiz.
Beylikdüzü yetkili çilingir ustalarımız sizlere her türlü kapı oto kasa kilit problemini gidermek ve hızlı hizmet vermektedir.
Anahtarcı şirketimiz sizlere her saat ve dakika hizmet vermektedir. Acil çilingir beylikdüzü anahtarcı kapı dili anahtar servisi olarak
Biz 2007 yılında beylikdüzü çilingirci ercan zengin ile acil 24 saat çalışma olarak hizmete başlamış olup kalite ve güven duygusunu müşterilerimize
sunmak amacıyla ürünlerimizi ve işimizi geliştirmiş bulunmaktayız. Biz acil çilingir kepenk ve diğer tüm anahtar işlerini tüm ekibimizle kurumsal olarak yapmaktayız.
Biz uygun fiyatlarla usta işçilik ile yüksek kaliteli, güvenilir hizmet sunuyoruz. Hiç çekinmeden 7 gün 24 saat arıyabilirsiniz http://www.beylikduzucilingirci.com
Beylikdüzü Çilingir
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Beylikdüzü Çilingir
Sektörü: Güvenlik » Kilit
İkincil Sektörü:Güvenlik » Kapı kilitleri
Yetkili Kişi: ercan zengin
Adres: sivas kongre caddesi no:13 esenyurt beylikdüzü
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5961922
Web Sitesi: http://www.beylikduzucilingirci.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Beylikdüzü Çilingir firma bilgileri. Beylikdüzü Çilingir adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Beylikdüzü Çilingir ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Beylikdüzü Çilingir firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-04-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.