Bil Mühendislik

Şirket Hakkında
İnsanların ihtiyaçlarına yönelik hizmet ve yapılar sunan, yaşam kalitelerini arttıran ve kendini sürekli geliştiren Bil Mühendislik girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan vizyoner ruhuyla 2010 yılında kurulmuştur.

Elektrik otomasyon sektöründe başladığı faaliyetlerine; kısa sürede Mimari ve Endüstriyel Led Aydınlatma, Akıllı Sistem, İç Mimari Dekorasyon, Peyzaj düzenlemeri alanlarını da ekleyerek daha kapsamlı bir şirket haline gelmiştir.

Bil Mühendislik, geçen yıllar içerisinde yurt içinde ve yurt dışında elektrik otomasyon ve led aydınlatma sektöründe anahtar teslimi Fabrika, Alışveriş Merkezleri , Sokak, Park ve Bahçe aydınlatmalırına kadar birçok farklı projeye imza atmıştır.

Kısa sürede gerçekleşen bu hızlı büyüme, zamanla istikrara dönüşmüş ve Bil Mühendislik, Elektrik Otomasyon , Aydınlatma, Ofis Mobilyaları, Yapı ve Zemin sektörünün saygın ve güvenilir kuruluşları arasındaki yerini almıştır.

Bil Mühendislik : nurus, ASPEN, unigen, Litpa ve arlight Konya bayiisidir.
Bil Mühendislik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bil Mühendislik
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Adaptör
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Ahşap Ürünler
Yetkili Kişi: Semi Altıncaba
Adres: Armağan Mahallesi Ülkü Sokak 8-a/1
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 3580533
Web Sitesi: www.bilmuhendislik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bil Mühendislik firma bilgileri. Bil Mühendislik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bil Mühendislik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bil Mühendislik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-09-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.