Biletmatix Online Ucuz Uçak Bileti Satın Al

Şirket Hakkında
İnternet üzerinden Online Ucuz Uçak Bİleti Satın Alma sitesi.TÜRSAB ve IATA üyesi olan Biletmatix yurt içi ve yurt dışı uçak bilet satışlarında öncü seyahat acentaları arasında yer almaktadır. Türkiye’nin
dört bir yanında geniş hizmet ağı ve 6 satış ofisi ile Ankara, İstanbul, Rize, İzmir, Adana ve Hopa’da faaliyetlerini sürdürmektedir. Galileo sertifikasına sahip tecrübeli ekibi ve kurumsal yapısıyla
müşterilerine ekonomik ve hızlı çözümler sunarak, yurt içi ve yurt dışı uçak bilet satışlarında dinamik ve güvenilir hizmet prensibiyle saygın ve geniş bir müşteri portföyüne sahip olmayı başarmıştır.
Biletmatix Online Ucuz
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Biletmatix Online Ucuz Uçak Bileti Satın Al
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Turizm / Otel Diğer
Yetkili Kişi: edfa turizm
Adres: Cumhuriyet cad. Başoğlu iş hanı no:93/1 Rize/Merkez
Şehir: Rize
Ülke: Türkiye
Telefon: (000) - 4442302
Web Sitesi: http://www.biletmatix.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Biletmatix Online Ucuz Uçak Bileti Satın Al firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Biletmatix Online Ucuz firma bilgileri. Biletmatix Online Ucuz adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Biletmatix Online Ucuz ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Biletmatix Online Ucuz Uçak Bileti Satın Al firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.