Bilge Global Lojistik Ticaret Limited Şirketi

Şirket Hakkında

Palamutlar Uluslararası Nakliyat, 1995 yılınından bu yana özellikle, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Avusturya, Macaristan, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan hattı ile Orta Doğu ve Türk-i Cumhuriyetlerine, son model Mercedes özmal araçları ile komple ve parsiyel olarak taşımacılık hizmeti vermektedir.
Şubat 2010 tarihinden itibaren de İstanbul’da kurulmuş grup şirketimiz olan, Bilge Global Lojistik, tüm hava, kara ve deniz nakliye hizmetleri ile gümrük müşavirliği konularında sizlere destek vermeye çalışmaktadır.
Firmamız, 06 Aralık 2005 tarihinde C2 yetki belgesi almış olup, ‘Karayolu Taşıma Yönetmeliği’ gereği uluslararası taşımacılık konusunda her türlü yetkiye sahip bulunmaktadır. Ayrıca, firmamızın sözleşmeli olarak, BOYDAK HOLDİNG, ECZACIBAŞI GRUBU ve HES KABLO ile 5 yılı aşan sürekli çalışmaları bulunmaktadır.
Palamutlar Uluslararası Nakliyat ve Bilge Global Lojistik olarak, müşteri memnuniyetini ön planda tutan, deneyimli, profesyonel kadrolarımızla dürüst, hızlı ve kaliteli hizmet vermekten mutluluk duyacağımızı belirtiyor, işlerinizde başarılar diliyoruz.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Tüm hava, kara ve deniz nakliye hizmetleri ile gümrük müşavirliği konularında sizlere destek vermeye çalışmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Bilge Global Lojistik Ticaret Limited Şirketi
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
Yetkili Kişi: Ahmet Bilge
Adres: Fındıkçı remzi Sok. Atabek han No:6 Kat:2 No:203 Eminönü/Fatih
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5120335
Faks: (212) - 5120336
Web Sitesi: http://www.bilgelojistik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bilge Global Lojistik firma bilgileri. Bilge Global Lojistik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bilge Global Lojistik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bilge Global Lojistik Ticaret Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.