Bilgin Tekstil

Şirket Hakkında
Bilgin Tekstil, İstanbul ili namık kemal mah. namık kemal cad. no:6 esenler/istanbul adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » İplik (Diğer) sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Muharrem Bilgin dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamız nylon ve polyester ile tüm versiyonlarda (70/20 , 70/15 ,90/20 ,40/20 , 40/15 v.b ) elastanlı gipe (likralı iplik) üretmektedir.. değişik denye ve renklerde siparişleriniz size lazım olan zamanda hazırlanır, ayrıca nylon ve polyester ipliklerde puntalama ve katlama işlemleriniz özenle yapılır...
licra,gipe,elastan,likra,triko ipliği,çorap ipliği,spandex,polyester,nylon6, airjet, airjet cover, çeşitleri..
İletişim Bilgileri
Firma: Bilgin Tekstil
Sektörü: Tekstil / Giyim » İplik (Diğer)
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » İplik (Sentetik)
Yetkili Kişi: Muharrem Bilgin
Adres: namık kemal mah. namık kemal cad. no:6 esenler/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4821228
Web Sitesi: www.bilgintekstil.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Elastanlı Gipe (likra)iplik Çeşitleri
70 nylon + 20 elastan 75 polyester + 20 elastan 70 nylon + 15 elastan 75 polyester + 15 elastan 40 nylon + 20 elastan 150 polyester + 20 ...
Bilgin Tekstil firma bilgileri. Bilgin Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bilgin Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bilgin Tekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-07-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.