Bilgisayarweb - Bilişim Ve İnternet

"Bilişim ve İnternet Hizmetleri"

Şirket Hakkında
BilgisayarWEB, bilişim ve internet teknolojileri alanında ihtiyaç duyulan teknik servis hizmetlerini markaya bağımsız, müşteri istek ve memnuniyetini ön planda tutarak, en kısa sürede, kaliteli, ekonomik, yaygın, verimli ve planlı bir biçimde sağlamaktadır. BilgisayarWEB müşterilerine en kısa zamanda, çabuk ve güvenilir çözüm sunabilmeyi amaçlamıştır. Bunların yanında ayrıca müşterilerin memnuniyetini sağlamayı, güven oluşturmayı ve her konuda çözüm ortağı olabilmeyi amaçlamaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bilgisayarweb - Bilişim Ve İnternet
Sektörü: Bilgisayar » Bilgisayar
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Bilgisayar Bakım ve Servis
Yetkili Kişi: Fatih Erturan
Adres: 1203 Sok. No: 18
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3363240
Faks: (232) - 3363240
Web Sitesi: http://www.bilgisayarweb.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bilgisayarweb - Bilişim firma bilgileri. Bilgisayarweb - Bilişim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bilgisayarweb - Bilişim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bilgisayarweb - Bilişim Ve İnternet firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-07-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.