Bilmak Elektronik Kontrol Ve Güvenlik Sistemleri San Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
Güvenlik sistemleri konusunda çalışan Bilmak , 25 yılı aşan deneyimi ile yurt içinde ve yurt dışında birçok önemli projeye imza atmıştır.
Konusunda deneyimli Bimak Proje Grubu, keşif aşamasından başlayarak müşterilerinin isteklerini dikkatle değerlendirerek, kendi deneyimlerini de katarak en üst düzeyde verim alınabilecek sistemin kurulumunu sağlamaktadır.Güvenlik sistemleri konusunda ; CCTV kamera sistemleri, erişim (Access) kontrol sistemleri, kapı tipi metal dedektörleri, x-ray cihazları , turnikeler , trafik bariyerleri ve otopark sistemleri , parmak izi sistemleri , PDKS sistemleri , hırsız alarm sistemleri , bekçi tur kontrol sistemleri gibi birçok ürünü bünyesinde bulundurarak ve bunların satış sonrası desteğini verebilen tek firmadır.
Bilmak Elektronik Kontrol
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bilmak Elektronik Kontrol Ve Güvenlik Sistemleri San Tic Ltd Şti
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik Kamerası
İkincil Sektörü:Güvenlik » Dedektör
Yetkili Kişi: Haşim Yalçın
Adres: Hürriyet mah Yurt sok No:42 Kat:5 Çağlayan
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2258050
Faks: (212) - 2344602
Web Sitesi: http://www.bilmak.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Güvenlik Sistemleri Ürünleri Satışı ;
Güvenlik Sistemleri ile ilişkin olarak güvenlik kamerası, dedektör, x-ray, turnike, pdks, otopark bariyerleri, kart basma saatleri, parmak izi okuyucu...
Bilmak Elektronik Kontrol firma bilgileri. Bilmak Elektronik Kontrol adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bilmak Elektronik Kontrol ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bilmak Elektronik Kontrol Ve Güvenlik Sistemleri San Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.