Bir Havuz

Şirket Hakkında
FİRMAMIZ 1993 YILINDAN BERİ HAVUZ YAPIMI VE BAKIMI KONUSUNDA TECRÜBELİ BİR EKİP TARAFINDAN 2002 YILINDA KURULMUŞTUR.O ZAMANDAN BUGÜNE TÜRKİYE'NİN TÜM BÖLGELERİNE VE YAKIN KOMŞULARIMIZA HAVUZ ÜRÜNLERİ SATMAKTADIR. UZUN YILLAR SEKTÖRDEKİ SATICI VE UYGULAMACILARA TEDARİKÇİLİK YAPTIKTAN SONRA, BİR SÜREDİR DE SİTELERE VE BİREYSEL KULLANICILARA ÇOK UYGUN FİYATLARLA KALİTESİNE GÜVENDİĞİ ÜRÜNLERİN SATIŞINI YAPMAKTADIR. BİZİMLE ÇALIŞARAK TECRÜBELERİMİZLE SEKTÖRDEKİ İMALATÇI VE İTHALATÇILARIN ÜRÜN PALETLERİNDEN SİZİN İÇİN ŞEÇTİĞİMİZ BİR ÇOK ÜRÜNE KOLAYCA VE EN UCUZA ULAŞABİLİRSİNİZ. AYRICA BİZE ULAŞARAK İHTİYAÇLARINIZI BELİRLEYEBİLİR VE / VEYA SORULARINIZA YANIT ALABİLİRSİNİZ. FİRMAMIZ HAVUZCULAR DERNEĞİNİN DE KURUCU ÜYESİDİR. DERNEK KURULUŞ BİLDİRGEMİZDE DE BELİRTTİĞİMİZ GİBİ SEKTÖRDEKİ KULLANICILARA DOĞRU BİLGİ VERMEYİ KABUL, BEYAN VE TAAHHÜT ETMEKTEYİZ.

SAYGILARIMIZLA...
Bir Havuz
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bir Havuz
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Su Arıtma Kimyasalları
İkincil Sektörü:Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
Yetkili Kişi: murat turunç
Adres: yedpa tic.mer. f cad. no: 279 ataşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4711661
Web Sitesi: www.enucuzklor.com
Ürünleri
havuzlarınıza eğlence katan bu ürün sağa veya sola kıvrımlıdır.
fintech sauna sobası , sağlam, yüksek verimli ve çok hesaplı konfor sağlar.
paslanmaz çelikten imal edilmiş, çeşitli tiplerde ve basamak sayısındadır. ayrıca içten veya dıştan tutunma kolları ile havuzunuza kolayca inip-çıkabi...
havuzlarda yosunlaşmayı önler, oluşmuş olanları temizler
açık yüzme havuzları için %56 aktiviteli stabilizatörlü toz klor
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bir Havuz firma bilgileri. Bir Havuz adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bir Havuz ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bir Havuz firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-03-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.