Biraderler Forjin Yedek Parca Ltd

"Otomotiv Yan Sanayi Bizden Sorulur"

Şirket Hakkında
1975 yılından bu yana Türk Sanayi Sektörüne hizmet veren Grubumuz, 30 yıldır Otomotiv Yan Sanayi Sektöründe ön aks ve şase sistemleri konusunda uzmanlaşarak bugün modern entegre bir tesis halinde faaliyetlerini ve hizmetlerini sürdürmektedir.


Vizyonunu gün geçtikçe yükselten Biraderler Grubu yeni nesil vasıtaların yürüyüş ve şase sistemleri konusunda da yatırımlarını sürdürmekte, ürün grubunu günün şartlarına göre teknolojik yönden desteklemektedir.
Grubumuz Türkiye çapında 21 bayi ile sahip olduğu yaygın satış ağı ve Avrupa, Afrika ve Orta Doğu ülkelerine yaptığı ihracatla bu sektörde önemli bir paya sahiptir. Özellikle hafif, orta-ağır ve ağır hizmet tip ticari araçların kaliteli ve yüksek teknolojili rot parçalarıında uluslararası kalitede üretim yapmakta, bunların yurt dışı pazarlardaki dağıtımını başarıyla gerçekleştirmektedir.
Biraderler, TSE Türk Standardları Enstitüsü Kalite Sistem Sertifikası ve ISO-9001 Belgesine sahiptir.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Her turlu rot, rotil, rotbasi, ceki kolu, V- Ceki kolu, akson, bijon,
İletişim Bilgileri
Firma: Biraderler Forjin Yedek Parca Ltd
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yan Sanayi
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
Yetkili Kişi: Enis Ilkbaharlilar
Adres: Akcay Caddesi No 79
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2371129
Faks: (232) - 2537419
Web Sitesi: http://www.biraderlerrod.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Kalitede Oncu
1975 yılından bu yana Türk Sanayi Sektörüne hizmet veren Grubumuz, 30 yıldır Otomotiv Yan Sanayi Sektöründe ön aks ve şase sistemleri konusunda uzman...
Biraderler Forjin Yedek firma bilgileri. Biraderler Forjin Yedek adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Biraderler Forjin Yedek ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Biraderler Forjin Yedek Parca Ltd firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-04-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.