Birinciler Group İnşaat Ahmet Birinci Ve Hissedarı

Şirket Hakkında
Firmamız Bakırköy ve Bahçelievler semtlerinde inşaat faaliyetlerine başlamış olup eski ve köklü bir firmadır. ikinci kuşak olarak müteahhitlik hizmeti ve lüks daire inşaat projelerine de Arnavutköy ve Hadımköy semtlerinde devam etmekte olup yakın zamanda anadolu yakasında yeni projeler için hazırlıklarını tamamlamak üzeredir.

Kaliteli projeler hazırlamayı kendine şiar edinen firmamız işçilik kalitesine ve malzeme seçimine de oldukça önem vermektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Birinciler Group İnşaat Ahmet Birinci Ve Hissedarı
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Ahmet Birinci
Adres: Dursunköy Mah.boyalık Cad.no:18 Hadımköy Arnavutköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 7917102
Web Sitesi: www.birincilergroup.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Birinciler Group İnşaat firma bilgileri. Birinciler Group İnşaat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Birinciler Group İnşaat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Birinciler Group İnşaat Ahmet Birinci Ve Hissedarı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-08-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.