Birlik Endüstriyel Mutfak İmalat San. Ve Danışmanlık Tic. Lt. Şti.

Şirket Hakkında
BİRLİK MUTFAK, Endüstriyel Mutfak Sektörüne hizmet eden, dinamik ve tecrübeli kadrosuyla konusunda iddialı bir kuruluştur.
sektöründeki değişen teknolojiyi takip eden hizmetlerimiz planlamadan montaj aşamasına dek başlangıcından itibaren projeyi yöneten uzmanlar tarafından kontrol edilir. Bilgisayar teknolojisinin sağladığı tüm avantajları kullanarak, 3D modelleme ile mutfağınızın bitmiş hali, daha planlama esnasında gözler önüne serilir.
Mutfak için ayırmiş olduğunuz alanı, deneyimli teknik elemanlarımız tarafından CAD sistemlerinde en ufak ayrıntı göz önünde bulundurularak tasarlanır,
Sizinle birlikte mutfağınızdaki her prosesin daha basit, emniyetli, verimli ve karlı çalışması için yeni öneriler geliştirir.
Projenizin bütçenize uygun olması için her detay özenle değerlendirilir.
BİRLİK MUTFAK, Kaliteden ödün vermeyerek, ürünlerimizde kullanılan malzemelerin TSE VE ISO 9001 kalite belgeleriyle ve aynı titizliği ithalat, ihracatında da göstererek müşterilerine en iyi ürünleri sunmaktadır. BİRLİK MUTFAK, uluslararası standartlara uygun, verimli, hijyenik mutfak ve soğutma cihazlarını otel, restoran, bar, cafe-bar, patisserie, fast food, gross marketler, okul, hastane, fabrika, banka, askeri tesis ve benzeri işletmelera hem dünyaca ünlü ithal ürünlerden, hem de kendi imalatı ürünlerden oluşan zengin seçenekler ile "anahtar teslim"i projeler sunmaktadır. Siz ve işinizin ihtiyaçlarıyla karşılaşmaktan çok memnun olacağız. İşinizin gelişmesine yardım etmek için, amacım
Birlik Endüstriyel Mutfak
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Birlik Endüstriyel Mutfak İmalat San. Ve Danışmanlık Tic. Lt. Şti.
Sektörü: Turizm / Otel » Otel Malzemeleri
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Gıda Makineleri
Yetkili Kişi: Erdinç Turan
Adres: Kayışdağı Yolu Cad. No: 54 İçerenköy / Kadıköy / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5760517
Web Sitesi: www.birlikmutfak.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Birlik Endüstriyel Mutfak firma bilgileri. Birlik Endüstriyel Mutfak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Birlik Endüstriyel Mutfak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Birlik Endüstriyel Mutfak İmalat San. Ve Danışmanlık Tic. Lt. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.