Bisset Tekstil Turz.san.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında

Mimar Kemalettin Cd. İzmir’de imalathanemiz toptan satış mağazamız ve Samanyolu Sk. Şişli İstanbul’daki Showroomumuzda erkek takım elbise - damatlık - gömlek –yelek- tek ceket - tek pantolon - kaban - palto üretmekte ve toptan perakende satışını yapmaktayız.

Aylık üretim kapasitemiz 15000 adet. Bisset , Dino Gabrielli , Wed , Ser Piero Da Vinci markalarımızla kaliteli ve model bakımından zengin bir kolleksiyona sahibiz. Eğer varsa sizin markanızın da üretimini yapabilmekteyiz.

Firmamız yapılan her işte önce kalite ve disiplin ilkesini benimsemiş olduğundan kuruluşundan bu güne kadar hızla mesafe katederek güçlü bir sermaye yapısı ve kaliteli ürün yelpazesine sahip olmuştur.

Koleksiyonlarımızı tüm dünya erkeklerinin beğenisine sunmak ve şirket kalitemizle hizmet vermek istiyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bisset Tekstil Turz.san.tic.ltd.şti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
Yetkili Kişi: nuri bülent hançer
Adres: mimar kemalettin cd. 1315 sk. no:4 çankaya izmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4254536
Web Sitesi: www.bisset.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bisset Tekstil Turz.san.tic.ltd.şti. firma bilgileri. Bisset Tekstil Turz.san.tic.ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bisset Tekstil Turz.san.tic.ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bisset Tekstil Turz.san.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-06-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.