Bkkimya Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
BK KİMYA Merkezi İzmir de olan ve Endüstriyel Bakım, Koruma ve Hijyen kimyasalları konusundaki edinmiş olduğu 16 yıllık tecrübesini müşterinin hizmetine uluslar arası kalitede ve ekonomik ürünler ile sunan yeni kurulmuş yerli sermayeli bir firmadır.

Amacımız ürünlerimizi müşterilerimize kendi değerlerinde sunarken maksimum teknik desteği sağlayarak, en ekonomik ve doğru şekilde kullanılmasını sağlamak ve bu doğrultuda satış sonrası hizmetler ile müşterilerde memnuniyeti en üst seviyede tutmayı hedeflemektedir.

Bu doğrultuda müşterilere tam donanımlı ve konusunda sürekli eğitim gören satış danışmanları ile aracı kurum kuruluş kullanmadan hizmet vermektedir.

Bünyemizde bulunan uluslar arası firmalar; Avrupa ve dünyada tanınan ve son teknoloji ile üretim yapan firmalar olması müşterilerimize sunduğumuz ürünlerin standartlarının ne derece üst seviyede olduğunun kanıtıdır.

Ayrıca Endüstriyel ürün yelpazemizde bulunan bazı özel standartların kullanıldığı NATO, MOD, Askeri tesislere yönelik ürünler mevcuttur.

Satış danışmanlarımızın müşterilerimize satış ve satış sonrası hizmet verebilmesi, konusunda uzmanlaşması için ihtiyaç duydukları eğitimler firmamızın üst düzey yetkilileri tarafından sürekli ve eksiksiz olarak verilmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bkkimya Ltd. Şti.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Endüstriyel Kimyasal Ürünler
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Temizlik Maddeleri
Yetkili Kişi: BURAK KÖK
Adres: 8281 sok. no:9 çiğli
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3861760
Faks: (232) - 3866310
Web Sitesi: www.bkkimya.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Lotoxane
Endüstriyel kimyasallar alanında aromatik olmayan yağ alma solventi olan ürünümüz her türlü yağ alma alanında güvenle kullanılabilen bir üründür. Özel...
Konsantre Kireç Sökücü
Endüstriyel alanda çalışan tüm makinelerin ve tüm kireç problemi oluşan yerlerdeki kirecin güvenle temizlenmesinde kulanılan kireç sökücümüz !/20 oran...
Konsantre Kireç Çözücüde Kampanya 1 Ambalaj Alana 1 Ambalaj Hediye
Konsantre kireç çözücümüz Britox Plus yüksek konsantrasyon oranı sebebiyle oldukça ekonomik olup demirli metallere zarar vermeden sistem ve yüzey temi...
Bkkimya Ltd. Şti. firma bilgileri. Bkkimya Ltd. Şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bkkimya Ltd. Şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bkkimya Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.