Black Cam Balkon

Şirket Hakkında
Kaan Yapı 20 yılı aşan tecrübesi ve bilgi birikimiyle PVC Pencere ve Kapı sektöründe faaliyet gösteren öncü firmalar arasında yer almaktadır. Kaan Yapı, son 10 yıldır müşteri istekleri doğrultusunda cam balkon sistemlerinin imalatı, bakımı ve tamiri konusunda faaliyet göstermeye başlamış.

2006 yılında Black Cam Balkon markasını oluşturan Kaan Yapı, İstanbul'da katlanır cam sistemleri üretimi ve satışı konusunda markalaşmış seçkin firmalar arasında yer almaktadır.

Müşteri memnuniyeti ve kaliteyi ilke edinen Black Cam Balkon markası, kuruluşundan bugüne, gelişen, değişen ve büyüyen yapısıyla Kaan Yapının faaliyet alanlarının merkezinde yer almaktadır.
Black Cam Balkon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Black Cam Balkon
Sektörü: İnşaat / Emlak » Kış Bahçesi
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Duşakabin
Yetkili Kişi: Salih Gökkaya
Adres: Gürsel Mah.28 Nisan Cad.kağıthane
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2223345
Web Sitesi: www.blackcambalkon.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Black Cam Balkon firma bilgileri. Black Cam Balkon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Black Cam Balkon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Black Cam Balkon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-06-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.