Blesses Group Company Lımıted

Şirket Hakkında
Blesses Group Company, GUANGHZOU (CHINA) 911-912,Wan Sheng Trade Centre 108 DanNan Road YuexiuQu Guangzhou CHINA 510115 adresinde bulunmaktadır. Firma Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi ABDULLAH ORHAN - MUZAFFER KUTUK dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Biz kimiz?
Blesses Group, Cinden Dunyanin hertarafina, istediginiz urunu farkli fabrikalarda arastirip en guzel kalite ve en uygun fiyatla size sunan bir ticari sirkettir.
Genis bir yelpazeye yayilan urunlerimiz; aydinlatma, mobilya, insaat magzemeleri, elektronik ev aletleri, elektronik esyalar,is makinalari, vida-somun, kapi, tas, aksesuar ve istediginiz ozellikte promosyonlar.. Ayrica sirketimiz depolama,yukleme tasima islemleri ile de ilgilenmektedir.
Siz de Cinde guvenilir bir temsilcimiz olsun istiyorsaniz..
Durmayin! Bizimle iletisime gecin.Gulen yuzlu personelimizle biz haziriz.
İletişim Bilgileri
Firma: Blesses Group Company Lımıted
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:Hizmet » Pazarlama
Yetkili Kişi: ABDULLAH ORHAN - MUZAFFER KUTUK
Adres: 911-912,Wan Sheng Trade Centre 108 DanNan Road YuexiuQu Guangzhou CHINA 510115
Şehir: GUANGHZOU
Ülke: CHINA
Telefon: (345) - 0285070
Web Sitesi: info@blesses.biz
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Nıkon D90 Fotograf Makınası Body
100 ADET NIKON D90 FOTOGRAF MAKINASI- LENSSIZ SIFIR 1 YIL GARANTILI
Blesses Group Company firma bilgileri. Blesses Group Company adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Blesses Group Company ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Blesses Group Company Lımıted firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.