Bms Toz Ve Yaş Boya Tesisleri

Şirket Hakkında
Firmamız 1993 yılından buyana Elektrostatik toz ve yaş boyama sistemleri konusunda imalat, montaj ve satış yapmaktadır.

Boyama sistemleri konusunda uzmanlaşmış kadrosuyla yurt içinde ve yurt dışında bir çok projeye imza atmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

Firmamız kendisini çok çabuk yenileyen yapısıyla sektördeki tüm gelişmeleri yakından takip ederek, ürünlerimizle müşterilerimize rasyonel çözümler sunmaktadır.

Satış ve satış sonrası destek sistemimizle en iyi hizmet, en iyi kalite ve doğru çözümleri sunmak ana hedefimiz olmuştur.
Bms Toz Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Elektrostatik toz boya kabinleri, Yaş boya kabinleri, toz boya fırınları, boya tabancaları, kumlama makinaları, boya arıtma tesisleri, oto boya kabinleri, infrared fırınlar, konveyor ve taşıma sistemleri, yüzey hazırlama tesisleri.
İletişim Bilgileri
Firma: Bms Toz Ve Yaş Boya Tesisleri
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Boya
Yetkili Kişi: Hakkı Çetiner
Adres: Yenibosna
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (535) - 3209367
Web Sitesi: http://www.bmsmakina.com
Ürünleri
Firmamız otomatik ya da manuel kumlama makineleri beraber boyahane çözümleride üretmektedir.
Boyanacak seri ürünlerin hızlı ve ekonomik bir şekilde el değmeden boyanmasına yönelik tasarlanmış tesislerdir.
Her türlü plastik parça bakalit gibi malzemelerin son derece kaliteli bir şekilde otomatik olarak boyanmasını sağlayan boyahane tasarımları firmamız t...
Otomatik boyama tesislerinde boya öncesi yüzey hazırlanmasında kullanılır.Demir fosfat ya da çinko fosfat işlemlerinde el değmeden temizleme ve kaplam...
Toz boya ya da yaş boya ile boyanmış ürünlerin fırınlanması için kullanılan kapalı tip arabalı bir sistemdir.Isıtma olarak elektrik rezistanslı yada ı...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bms Toz Ve firma bilgileri. Bms Toz Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bms Toz Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bms Toz Ve Yaş Boya Tesisleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.