Boğaziçi Bilişim Teknolojileri

Şirket Hakkında
2007 yılından beri hizmet veren Boğaziçi Bilişim Teknolojileri 800' den fazla markanın başta web tasarım olmak üzere, seo, google ads reklam yönetimi, sosyal medya danışmanlığı, sistem & sunucu, marka & branding gibi alanlarında profesyonel çözümler sunmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Ayrıca E-Ticaret siteleriniz başta olmak üzere Backlink Seo Çalışmaları, Benim İşletmem harita onaylarını hayata geçiren firmamız, Google’ın Güvenilir Doğrulayıcı iş ortağı olarak Google Tarafından Verilen Özel My Business Trusted Verifier yetkisiyle işlemlerinizi gerçekleştirir.

İşletme sahiplerine ve şirketlere çevrimiçi olarak yetkili bir varlık oluşturmalarında, olası satışlarda ve hayranlarının artmasına neden olan dijital pazarlama stratejileri uygulamalarında yardımcı oluyoruz.

Neredeyse her boyuttaki ve hemen hemen her sektörden şirketler hizmetlerimizden yararlanır, ancak bizim uzmanlığımız ve odak noktamız, küçük-orta ölçekli e-ticaret şirketlerinin web'de daha hızlı büyümeleri, karlarını artırmaları ve genel müşteri deneyimlerini iyileştirmeleri için kullanmalarına yardımcı olmaktır.



Boğaziçi Bilişim Teknolojileri'nin Çalışma Felsefesi

Çevrimiçi pazarlama performansınızı en üst düzeye çıkarmak, yürütülmesini denetlemek için doğru araçları, stratejiyi ve ekibi gerektirir. Boğaziçi Bilişim Teknolojileri olarak ülkemizdeki en başarılı ve en hızlı büyüyen Web pazarlama şirketlerinden biri olmamıza yardımcı olan İnternet pazarlama felsefemizi sizlerle paylaşıyoruz….

Çevrimiçi pazarlama felsefeniz ve stratejiniz nedir? Çoğu işletmenin bir tane felsefesi ve stratejisi yoktur, ancak olması gerekir. "SEO çalışmalarına ne kadar yatırım yapmalıyım?" Gibi taktik sorular veya "Yeni bir web sitesine ihtiyacım var mı yoksa zaten sahip olduğum web sitesiyle mi çalışmalıyım?" soruları güçlü bir stratejiniz olduğunda kolayca yanıtlanabilir. Her işletme benzersizdir ve özelleştirilmiş bir reçete gerektirse de,
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Boğaziçi Bilişim Teknolojileri
Sektörü: Bilgisayar » Web
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: Eren Karagül
Adres: Sultançiftliği Mahallesi Selen Sokak Megakent Sitesi No/1 B12, 34700 Çekmeköy/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 5548479
Web Sitesi: https://bogazici.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Boğaziçi Bilişim Teknolojileri firma bilgileri. Boğaziçi Bilişim Teknolojileri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Boğaziçi Bilişim Teknolojileri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Boğaziçi Bilişim Teknolojileri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-11-2022 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.