Boğaziçi İçmimarlık Ve İnşaat

Şirket Hakkında
FİRMAMIZ BÜNYESİNDEKİ UZMAN MÜHENDİS, MİMAR VE İÇ MİMAR DENETİMİNDE TÜM İNŞAAT TAAHHÜT, MÜTEAHHİTLİK, TADİLAT, DEKORASYON İŞLERİNİZ HIZLI, KALİTELİ VE MAKUL FİYATLARA GERÇEKLEŞTİRİLMEKTEDİR.
FİRMAMIZ HİZMET VERDİĞİ KONULAR:ANAHTAR TESLİMİ İNŞAAT, YARIMKALAN İNŞAATLARIN TAMAMLANMASI, PREFABRİK YAPI, TÜM TADİLAT İŞLERİ, CEPHE KAPLAMA SİSTEMLERİ, MANTOLAMA, İZOLASYON, AHŞAP VE ÇELİK ÇATI, MERDİVEN, AHŞAP VEYA ALÜMİNYUM KORKULUK VE KÜPEŞTELER, SERAMİK GRANİT MERMER ZEMİN KAPLAMALARI, LAMİNE LAMİNAT PARKE, ALÇI DEKORASYON, ASMA TAVAN, TÜM TESİSAT İŞLERİ, TÜM DEKORASYON UYGULAMALARI, MZEL TASARIM MOBİLYALAR, MUTFAK DOLAPLARI, BANYO DOLAPLARI, RAYDOLAP, MAĞAZA DEKORASYONU, RAF SİSTEMLERİ, HAVUZ, KAUÇUK ZEMİN, RENKLİ ASFALT ZEMİN, MİNİ SPOR SAHASI, ÇİT SİSTEMLERİ, PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ, ÇİM ALAN TESİSİ, ÇOCUK PARKI YAPIMI.
Boğaziçi İçmimarlık Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Boğaziçi İçmimarlık Ve İnşaat
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
Yetkili Kişi: ALİ VURAL
Adres: TURGUTÖZAL BUL.MURAT SOK.NO:8 ZEMİN KAT BÜYÜKÇEKMECE/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8830078
Web Sitesi: www.bogaziciicmimarlik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Boğaziçi İçmimarlık Ve firma bilgileri. Boğaziçi İçmimarlık Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Boğaziçi İçmimarlık Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Boğaziçi İçmimarlık Ve İnşaat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.