Bol Ticaret

Şirket Hakkında
Kurumumuz toptan stok havlu alımı ve satımı yapmaktadır. Detaylı bilgi ve stoklarımızdaki ürünlerin güncel fotoğrafları için www.boltextile.com web sayfamızı ziyaret etmenizi öneriyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Orijinal ürün kalitesinde birinci kalite stok havlu alım ve satımı yapmaktayız. www.boltextile.com web sayfamız her gün güncellenerek müşterilerimize elimzdeki stoklar hakkında detaylı bikgi vermektedir.
Müşterilerimiz her gün sayfamızı ziyaret ederek, ilgilendikleri havlular hakkında güncel bilgiye sahip olabilmektedir. Ürünlerin renklerini ve desenlerini anlık olarak belirleyebilmekte ve seçim yapabilmektedir.
Çok cazip fiyat teklifleri sunduğumuz ürünlerimiz için lütfen bizimle temasa geçiniz.
İletişim Bilgileri
Firma: Bol Ticaret
Sektörü: Tekstil / Giyim » Havlu / Bornoz
Yetkili Kişi: SERKAN BOL
Adres: DÖRT ÇEŞME MEVKİİ ÖZCAN HAN NO:23 DENİZLİ
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 4360428
Web Sitesi: www.boltextile.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Mikrofiber Plaj Havlusu
70x140 cm ebatlarda Mikrofiber Plaj Havlusu Çok su çeker Çabuk kurur Antibakteriyeldir Boya ve leke tutmaz. Çok cazip fiyatarda
Bol Ticaret firma bilgileri. Bol Ticaret adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bol Ticaret ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bol Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.