Boler Çelik

Şirket Hakkında
Firmamız inşaat sektöründe inşaat makineleri imalatı ve malzemeleri üzerine 1975 yılından bu yana faaliyet göstermektedir. Beraberinde son 10 yıldır ise çelik kalıp, sıva iskelesi ve teleskopik direk imalatında ve son 90 lı yılların başında ise çelik konstrüksiyon yapılar, çelik çatı, inşaat taahhüt, dekorasyon ve inşaat dâhilinde ve haricindeki tüm metal işlerde aktif faaliyetini sürdürmektedir.

Taşeron firma olarak; Çelik çatı, çelik konstrüksiyon ve metal islerinizde yapılarınızda ve çevresel inşaatlarda da faaliyet göstermektedir.

Sektörde genel tecrübemizi, lokal olarak çelik üzerine yoğunlaştırarak işlerinizi hızlandırmayı hedeflediğimizi unutmayın. Son 16 yılda 56 banka şubesi, Türk Telekom santral binaları çelik ve muhtelif metal işleri 16 Alışveriş merkezi, yapı takviye ve çevresel inşaatlarda 65.000 tonu bulan imalatlarımız sizlerin bize bir armağanıdır.

Firmamızın temel ilkesi insana ve çevreye saygılı olmaktır. Fonksiyonellik ve estetiği en mükemmel biçimde bünyesinde buluşturan tasarımlar üretmektir. Daha sonra ürettiği tasarımları gerçekleştirerek mutlu yaşam alanları yaratmaktır.

Firmamız tüm projelerinde ciddi, güvenilir, uyumlu, uygar ve uzlaşmacı bir tavır ile saygın ve hoş görülü çalışmayı kendisine prensip edinmiştir. Ana ilkelerimiz dürüstlük, mükemmellik, ekip ruhu, yenilikçilik, istikrarlı girişimcilik ve çağdaş olmaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Boler Çelik
Sektörü: Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: NEVZAT DAVULCU
Adres: ÇAKMAK MAH.MİTHATPAŞA CD.HARMAN SOK NO:14A ÜMRANİYE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4819070
Faks: (216) - 4819040
Web Sitesi: www.bolercelik.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Boler Çelik firma bilgileri. Boler Çelik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Boler Çelik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Boler Çelik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.