Boya Security Co.,ltd

Şirket Hakkında
Boya Security Co.,ltd, Osmaniye ili 11/F, Huamin BLDG, 165 Hudong RD., Fuzhou, P.R.China adresinde bulunmaktadır. Firma Güvenlik » Görüntülü Kapı Telefonu sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Frank dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Boya Security Co.,ltd
Sektörü: Güvenlik » Görüntülü Kapı Telefonu
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Diğer Elektrik / Elektronik
Yetkili Kişi: Frank
Adres: 11/F, Huamin BLDG, 165 Hudong RD., Fuzhou, P.R.China
Şehir: Osmaniye
Ülke: Turkiye
Telefon: (323) - 5564542
Web Sitesi: www.boya-security.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Ana fonksiyonlar: 1) Bir dış ünite 2 ADET kapalı birim kadar destekleyebilir. 2) Demir öl-açık istasyonu döküm, güçlü barbar-direnç. Yağmur kapa...
Ana fonksiyonlar: 1) Bir tek dış ünite 2 villa için kullanılabilir. Dış ünite için 2 seçim düğmelerini Villa seçmek için 2) dış birim yağmur tas...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Boya Security Co.,ltd firma bilgileri. Boya Security Co.,ltd adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Boya Security Co.,ltd ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Boya Security Co.,ltd firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.