Boyabat Emek Tuğla Fabrikası

"tuğla fiyatları"

Şirket Hakkında
1979 yılından bugüne dek tuğla imalat sektöründe ‘devamlı kalite’ prensibinden hiç ödün vermeden gerçekleştirmiş olduğumuz, Marmara bölgesinden DOĞU Karadeniz'e kadar İÇ Anadolu bölgesinde özellikle ANKARA'DA On binlerce yapıya güven ve huzur ile imzamızı attık.

İLKEMİZ;

Müşteri memnuniyetini ve kaliteli üretim politikasını benimsemiş bir kuruluş olmakla beraber 100.000 adet/gün kapasitede çalışan fabrikamızla her yılın 12 ayı hizmet vermekle gurur duyuyoruz.

İstanbul'dan Rize'ye, Kastamonu'dan Ankara'ya kadar çok cazip tuğla teslim fiyat avantajlarıyla 12 ay 365 gün hizmetinizdeyiz !

Türkiye'nin her noktasına hizmet veriyoruz...

EMEK TUĞLA FABRİKASI
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Boyabat Emek Tuğla Fabrikası
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Osman YAYLAOĞLU
Adres: Osman Köyü Elmacık Mevki BOYABAT SİNOP
Şehir: Sinop
Ülke: Türkiye
Telefon: (368) - 3356420
Faks: (368) - 3356421
Web Sitesi: http://www.emektugla.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Boyabat Emek Tuğla firma bilgileri. Boyabat Emek Tuğla adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Boyabat Emek Tuğla ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Boyabat Emek Tuğla Fabrikası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-05-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.