Bozkurt Yapı İç Mimarlik Dekorasyon

Şirket Hakkında
Güleryüzlü personelimiz , her şartta müşterinin lehine teklifler sunan ve müşterinin gerçek ihtiyacını tesbit edip, beklentilerini, zamanında karşılayarak müşteri memnuniyetinin en üst düzeyde olmasına gayret göstermektedir. Dünya markaları ve tüketici arasında güvenli ve samimi bir köprü rolü oynayan firmamız, sektörün değişen trendlerini yakalamaktaki becerisi ile de parlayan bir yıldız konumundadır.

Toplu konutlardan otellere, iş merkezlerinden ofislere, restoran ve mağazalara kadar uzanan geniş bir yelpazede tasarım, proje, üretim, montaj ve servis faaliyetlerini de yürütmektedir.

Değişen ve gelişen müşteri beklentilerini göz önünde bulundururken, ürün kalitesinin; rekabet, verimlilik ve karlılık sağlamasını gözetip, çevre ile en uyumlu teknolojiyi kullanmaktayız. Markamızın bu sebeplerden dolayı beğeni toplaması projelerinde Nautilusu kullanan müteahhitlere olumlu yansımaktadır.

Tasarım ve projelendirme, konusunda uzman “Bozkurt Proje ve Tasarım Birimi” tarafından yapılmaktadır. Uzman mimarlardan oluşan bu kadro, projelendirmenin hemen akabinde, siparişleri hızla üretime aktarmakta ve imalat - montaj sürecindeki tüm aşamalarda bizzat bulunarak her zaman yanınızda yer almaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bozkurt Yapı İç Mimarlik Dekorasyon
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: MUAMMER BOZKURT
Adres: TUNA MAH ETİBANK CAD NO 186
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2522620
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Kriz Varsa Bizde İlacı Var???
AMERİKAN KAPI MONTAJ DAHIL 170 GRANIT TAŞ TEZGAH 140 METRE TÜL MEMBRAN MUTFAK 210m2 profıl kapak 150 m2 tüm illere satısımız mevcuttur size en yakın...
Bozkurt Yapı İç firma bilgileri. Bozkurt Yapı İç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bozkurt Yapı İç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bozkurt Yapı İç Mimarlik Dekorasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.