Broşür Dağıtım Şirketleri Ankara Asgündem 0312 231 35 16

Şirket Hakkında
2000'li yıllarda, özel kuryecilik sektöründe yaşanan çağdaş gelişimi ve değişimi yakalamak, profesyonel kadro ve teknoloji desteğiyle; fiziki, teknik, insani imkan ve yöntemleri kullanarak, sektör el başarı çizgisini yükseltmek, sektörde öncü, yönlendirici, yapıcı, lider, inanılan, güvenilen, saygı duyulan, başarılı bir kurum olmayı devam ettirmek, organizasyon, sermaye yapısı, pazar payı gibi alanlarda büyümektir. AS GÜNDEM DAĞITIM bu hedefleri oluştururken, alanında yeterli bilgi ve donanıma sahip, tüm sorumluluklarının bilincinde, genç, uzman ve dinamik kadrosunun yarattığı enerjiye inanmıştır.
Broşür Dağıtım Şirketleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Broşür Dağıtım Şirketleri Ankara Asgündem 0312 231 35 16
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Kurye
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Kargo
Yetkili Kişi: Suat Anık
Adres: Gmk Bul No:30/19 Demirtepe
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2313516
Web Sitesi: http://www.agsacilkurye.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Broşür Dağıtım Şirketleri firma bilgileri. Broşür Dağıtım Şirketleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Broşür Dağıtım Şirketleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Broşür Dağıtım Şirketleri Ankara Asgündem 0312 231 35 16 firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-04-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.