Bteks Istanbul Tekstıl San. Ve Dıs Tıc. A.s

Şirket Hakkında

BTEKS İSTANBUL TEKSTİL olarak bayan, erkek ve çocuk örme giyim mamüllerinin imalatı ithalatı ve ihracatı faaliyet konularımızı oluşturmaktadır.Yurt dışında önemli markalara imalat yapan firmamızın aylık üretim kapasitesi 100.000-150.000 adetten oluşmaktadır.Bütün imalat süreçlerini kurumsal bir sisteme oturtmuş olan firmamız SEDEX/SMETA audit raporuna sahip olup glabal alanda hizmet vermektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bteks Istanbul Tekstıl San. Ve Dıs Tıc. A.s
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Çocuk Giyim
Yetkili Kişi: BİLAL KILIÇ
Adres: BAĞLAR MAHALLESİ KOÇMAN CADDESİ NO :43/2A GÜNEŞLİ/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6020356
Web Sitesi: www.bteks.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bteks Istanbul Tekstıl firma bilgileri. Bteks Istanbul Tekstıl adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bteks Istanbul Tekstıl ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bteks Istanbul Tekstıl San. Ve Dıs Tıc. A.s firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-04-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.