Bumi Turizm

Şirket Hakkında
BUMİ TURİZM
Profesyonel bir kadro 3000 kişiye kadar ulusal ve uluslararası kongreler, bayii toplantıları organizasyonu düzenleyerek, bugüne kadar organize ettiğimiz toplantıların verdiği tecrübeyle, üst düzey incentive ve konferans organizatörlerinden biriyiz.

"MİSYONUMUZ"
Mükemmelin, ayrıntılarda saklı olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle ele aldığımız her projede, kendimizi proje sahibinin yerine koyup, başlangıç dan son ana kadar geçen sürede, en ufak ayrıntıya özen gösteriyoruz.

"VİZYONUMUZ"
Hem müşterilerimizin hem de firmamızın başarısı için birlikte çalışıyoruz. Sektörümüzden diğer firmaların çabalarını, başarılarını, katkılarını da anlıyor ve saygı duyuyoruz. Ele aldığımız her projede, hala ilk günkü tatlı heyecanımızı yaşarken, geçmişten kazandığımız deneyimleri kullanarak, problemlere profesyonel bakış açımızla yaklaşıyoruz. Dürüstlük ve doğruluk daima inandığımız ve asla taviz vermeyeceğimiz değerlerin başında gelir.

"BAKIŞ AÇIMIZ"
Bir hizmet kuruluşu old
Ürün-Hizmetleri Hakkında
HİZMETLERİMİZİN ANA BAŞLIKLARI

Yerli, Yabancı Tüm havayolları ,
Yurtiçi , Yurtdışı Kültür Turları , Gemi Turları
Otel Rezervasyonları ,
Ulusal ve Uluslararası Kongreler ,
Bayii Toplantıları ,
Okul ve Dernek Gezileri ,
Vize İşlemleri ,
Yurtdışı Eğitim Hizmetleri ,
İş Seyahatleri ,
İletişim Bilgileri
Firma: Bumi Turizm
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Gezi
Yetkili Kişi: BEHİÇ GÜVEN
Adres: GAZİPAŞA BLV. MARTI APT. 1/2 SEYHAN
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (322) - 4596235
Faks: (322) - 4596221
Web Sitesi: http://www.oscargrup.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Hizmet Bizim İşimiz
Yurtiçi ve Yurtdışı Uçak Biletleriniz , Bayii Toplantılarınız , Ulusal ve Uluslararası Kongreleriniz , İş Seyahatleriniz , Yurtiçi, Yurtdışı Kültü...
Bumi Turizm firma bilgileri. Bumi Turizm adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bumi Turizm ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bumi Turizm firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-01-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.