Bunglon Bilişim Ve Tanıtım Hizmetleri

"Web Tabanlı Site Yönetim Programı"

Şirket Hakkında
Özel olarak tasarlanan yapısı sayesinde birçok işlemi otomatik olarak kendi başına yapabilecek yeteneğe sahiptir.

BUNGLON BMS; Tesis, Toplu Konut, Residence, Apartman, İş Merkezi, AVM ve Üyelik Sistemli İşletmeler için oluşturulmuş Web ve Mobil Tabanlı Yönetim Sistemi’dir. Hayatınızı kolaylaştıran, zamandan tasarruf etmenizi sağlayan güçlü alt yapısı sayesinde iş yükünüzü hafifleterek birçok işlemi kendi başına yapabilen bir alt yapıya sahiptir.

2011 yılında başladığımız BUNGLON BMS Web Tabanlı Yönetim Sistemi, uzun süreli AR&GE çalışmaları doğrultusunda; Tesis, Toplu Konut, Residence, Apartman, İş Merkezi, AVM ve Üyelik Sistemli İşletmelere hizmet verebilecek; sağlam, güçlü ve üst düzey güvenlikli bir sistemdir.

Müşterilerimizin ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda; BUNGLON BMS Web Tabanlı Yönetim Sistemi geliştirilebilir ve güncellenebilir özelliği sayesinde sürekli olarak değişime ve gelişmeye açıktır. BUNGLON BMS Toplu Yapı yönetimleri için ihtiyaç duyacakları Üye & Aidat Takibi, Muhasebe Takibi, İş Takibi, Online Fatura Tahsilatı, Anlık Lobi Kaydı ve Raporlamalar gibi birçok temel başlığı tek bir çatı altında toplamaktadır.

BUNGLON Bilişim iştiraki olan BUNGLON BMS ekibi tesis yönetimindeki tecrübesi, yenilikçiliği, genç ve deneyimli kadrosu ile ihtiyaçlara yönelik hizmet vermeye, gelişmeye hızla devam etmektedir.
Bunglon Bilişim Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bunglon Bilişim Ve Tanıtım Hizmetleri
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: Bunglon Bms
Adres: Cevizlik Mahallesi Hamam Sokak No:9 Kat:3 Daire:3 Bakırköy, İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 2088878
Web Sitesi: www.bunglonbms.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bunglon Bilişim Ve firma bilgileri. Bunglon Bilişim Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bunglon Bilişim Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bunglon Bilişim Ve Tanıtım Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-09-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.