Bursa Elit Emlak

Şirket Hakkında
Bursa Elit Emlak olarak Bursa ve çevresinde (Mudanya-Gemlik)satılık ve kiralık tüm yatırımlarınız için 22 yıllık güven ve tecrübesi ile Emlak İnşaat sektöründe çalışarak sayın Bursalıları Elit mekanalr ve Elit yaşamlar ile birleştirmeye devam ederk aynı zamanda emlak sektöründeki ve mortgage ile ilgili mülk sahibi olmak isteyen müşterilerimiztüm yenilikler konusunda biliçlendirerek sektörün içinde deneyim ve güveni bir arada harmanlayan bir firma olmanın gururu ve bilinci ile yola devam etmekteyiz.Sizin içinde Elit bir mekanımız var, web sayfamızı ziyaret etmeniz yeterlidir...
Bursa Elit Emlak
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bursa Elit Emlak
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Herrun Çalımlıoğlu
Adres: Gökdere caddesi .Balta apartmanı No : 12/A Osmangazi-Bursa
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2205081
Web Sitesi: www.bursaelitemlak.com
Ürünleri
BURSA İlçe MUDANYA Semt MERKEZ Fiyat 550.000 YTL Alanı 250 Oda + Salon 7 + 2 Bulunduğu Kat 3 Banyo Sayısı 3 Bina Kat Sayısı 3 ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bursa Elit Emlak firma bilgileri. Bursa Elit Emlak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bursa Elit Emlak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bursa Elit Emlak firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.