Buzçelik Buzdolabı San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
"Buzçelik, 1982 yılında Konya’da kurulmuştur. Sanayi tipi buzdolabı imalatı ile başlattığı faaliyetlerini günümüze kadar gelen süreçte kanatlı borulu ısı eşanjörleri üzerine yoğunlaştırmıştır. Mevcut tesis ve makine parkuru, sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimi ile; Ticari ve Endüstriyel Tip Hava Soğutmalı Kondenserler, Oda Soğutucular, Kuru Soğutucular, Vitrin Soğutucular, Yağ Soğutucular, Sulu/Buharlı Hava Isıtıcı ve Soğutucu Bataryalar ve özel bataryalar olarak üretim faaliyetlerini devam ettirmektedir. Ürünlerin kapasiteleri sürekli güncellenen Coils batarya tasarım programı ile hesaplanmakta ve bataryalar uygulama koşulları dikkate alınarak tasarlanmaktadır.

Buzçelik Ürünleri TSE, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ile sertifikalandırılmış olup Avrupa Yeni Yaklaşım Direktifleri doğrultusunda CE işaretlenmesi ile müşterilerimizin kullanımına sunulmaktadır.

Buzçelik, müşteri odaklı bir yaklaşımı esas alarak, araştırma ve geliştirme faaliyetleri ile üretim proseslerini ve ürünlerini sürekli geliştirmeyi, topluma ve çevreye duyarlı yenilikçi ürün ve hizmetleri uygun fiyat ve kalitede, tam zamanında üretmeyi ve sektöründe bir dünya lideri olmayı kalite politikası haline getirmiştir."
Buzçelik Buzdolabı San.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Buzçelik Buzdolabı San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
Yetkili Kişi: Seyda Yalcin
Adres: 4 Osb Buyuk Kayacik Mh 416 Sk No:10 Selcuklu Konya / Turkey"
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (541) - 3451417
Web Sitesi: www.buzcelik.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Buzçelik Buzdolabı San. firma bilgileri. Buzçelik Buzdolabı San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Buzçelik Buzdolabı San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Buzçelik Buzdolabı San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-12-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.