Buzmak Soğutma Ve Raf Sanayi

Şirket Hakkında
Buzmak Metal San.ve Tic.Ltd.şti.1975 yılında soğutma malzemeleri satışı ile ticari hayatına başlamıştır.1988 yılında sanayi buzdolabı üretimine geçerek imalat sektöründe de faaliyetlerini sürdürmüştür.Sektörünün ihtiyacı olan KONDANSER ve EVAPORATÖR imalatı faaliyetini başlatarak teknolojinin gerekliliği olan tesis ve makinelerini geliştirip ürün kalitesini ve kapasitesini arttırmıştır.Gelişmeyi ilke edinen BUZMAK 2006 yılında 6000 m2 kapalı alandapaslanmaz mutfak tezgahları ve MARKET ÇELİK RAFLARI üretimine geçip imalat alanlarını genişletmiştir.BUZMAK ISO 9001 ve CE standartlarına göre üretim yapmaktadır.
Buzmak Soğutma Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Paketli et ve süt ürünleri teşhri için üretilmiş dıştan soğutma motorlu teşhir reyonu avrupa standartlarına uygun olarak üretilen reyonumuz marketlerin yüksek kapasitede soğutma, dayanıklılık, kolay kullanım, estetik görünüş, maximum teşhir gibi ihtiyacını en iyi şekilde sunmaktadır.Poliüretan gövde, modüler dizayn, hareketli ayarlanır raflar, 304 krom alt tava standart olup isteğe bağlı yükseklik ve genişlik, 304 krom raf ve arka fonlar, yan kapaklar ısı camlı, aynalı ve kapalı, her raf aydınlatmalı ve mekana uygun istenilen renk seçenekleri ile alternatifler sağlanmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Buzmak Soğutma Ve Raf Sanayi
Sektörü: Turizm / Otel » Otel Malzemeleri
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: Sinan DEMİR
Adres: Namık Kemal Mahallesi Adile Naşit Bulvarı 146.sokak No:30 ESENYURT-BÜYÜKÇEKMECE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 3660341
Faks: (212) - 5968700
Web Sitesi: http://www.buzmak.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Buzmak Soğutma Ve firma bilgileri. Buzmak Soğutma Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Buzmak Soğutma Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Buzmak Soğutma Ve Raf Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-03-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.