Byantıochıa Doğal Defne Sabunları

Şirket Hakkında
ANTIOCHIA Doğal Defne Sabunları; kaliteyi azaltıp fiyatı arttırmaktan ziyade, masraftan kısmayarak kaliteyi ön planda tutarak hem müşterilerini memnun etmeyi başarmış, hem de kısa sürede hatırı sayılır bir büyüme sağlamıştır.

Maksimum kalite anlayışı ile Hatay’ın bereketli topraklarında yetişen zeytinleri ve mitoloji′de Defne’nin doğum yeri olan Antakya ve köylerinde yetişen Defne ağaçlarının meyvelerinden elde edilen, 1. Kalite zeytinyağı ve defne yağı kullanılarak hiçbir katkı maddesi kullanılmadan, özen ve el emeği ile özel olarak üretmektedir.

Ne yazık ki piyasada Defne Sabunu adı altında hem Antakya’nın hem de defne sabununun yanlış tanınmasına sebep olan çeşitli kalitesiz sabunlar üretilmekte ve satılmaktadır. En büyük amacımız, bir şifa kaynağı olan Gerçek Antakya Defne Sabunu ile sizleri tanıştırmak ve maksimum faydayı sağlamaktır.

ANTIOCHIA Doğal Defne Sabunları, Antakya′da üretilen en kaliteli zeytinyağı ve defne yağlarını kullanarak üretilmektedir. Maksimum kalite anlayışı ile Saf Zeytinyağı ve Defne Yağının en kalitelilerini seçerek en doğal biçimde, hiç bir kimyasal karışım olmaksızın tamamen el yapımı olarak sizlere sunmaktayız.
Byantıochıa Doğal Defne
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ANTIOCHIA Doğal Defne Sabunları yüzlerce yıllık bir geleneğin ürünüdür ve bir şifa kaynağıdır.
Gerçek defne sabunu ve gerçek Antakya sabunu nasıl olmalıysa o kalitede sizlere sunuyoruz.

Ürünlerimizde koku ve renk için hiçbir katkı maddesi kullanılmamaktadır. Sadece defne ve zeytinyağı’nın doğal kokusunu duyarsınız .

ANTIOCHIA Doğal Defne Sabunu’nun Bilinen Faydaları;

Saç dökülmesini önleyici özelliklere sahiptir,
Kepek sorununun giderilmesinde etkilidir,
Saçı besler, kuvvetlendirir, doğal parlaklık ve yumuşaklık verir,
Vücut üzerinde dinlendirici etkisi bulunmaktadır,
Kuru cildi nemlendirir, canlandırır, yumuşatır,
Antiseptik ( mikrop öldürücü ) özelliği sayesinde, cildi doğal olarak temizler, bakterilerden arındırır, mantar, egzama, pişik, sedef, sivilce, tahriş , alerji gibi cilt hastalıklarının tedavisine yardımcı olur,
Hassas ciltlerde güvenle kullanılabilir.
Traş köpüğü yerine kullanılabilir. (Kullananlar, ıslak cilde direkt sürülerek uygulandığında, traş jeli, traş köpüğü gibi ürünlere kıyasla çok daha etkili ve daha yumuşak sonuç elde edildiğini belirtmişlerdir.)
Önemli bir uyarı:

Salgın hastalıkların her geçen gün daha fazla can alması, bu salgınlara karşı tedbir almayı mecburi kılmaktadır.

Klinik testlerde doğal defne sabunlarının, herhangi bir sabundan çok daha güçlü antiseptik (mikrop öldürücü) özelliğe sahip olduğu kanıtlanmıştır.

Bu nedenle defne sabunları, mikroplara karşı piyasada satılan, sabun ve jel benzeri, orijinal ve sahte ürünle
İletişim Bilgileri
Firma: Byantıochıa Doğal Defne Sabunları
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kozmetik
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kişisel Bakım
Yetkili Kişi: Cem Aşkaroğlu
Adres: Çekmece Beldesi Pınarbaşı Mah. Uğur Mumcu Cad. Gün Apt. No: 15/F Antakya / HATAY
Şehir: Hatay
Ülke: Türkiye
Telefon: (326) - 2237130
Web Sitesi: www.antiochiadefne.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Byantıochıa Doğal Defne Sabunları İl Ve Bölge Bayilikleri Veriyor
"ByANTIOCHIA Doğal Defne Sabunları" olarak başta Türkiye olmak üzere tüm dünyaya bayilikler veriyoruz. Ürünümüzün pazarlamasını en iyi şekilde yapma...
Byantıochıa Doğal Defne firma bilgileri. Byantıochıa Doğal Defne adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Byantıochıa Doğal Defne ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Byantıochıa Doğal Defne Sabunları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.