Çaba Aks.teks.san.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında


Firmamız, Tekstil ve konfeksiyon ürünlerinin vazgeçilmez unsuru olan aksesuar konusunda, yılların birikimine sahip bir ekip tarafından 2001 yılında kurulmuştur.
Kısa sürede, Tekstil aksesuarları sektöründe müşterilerine kaliteli, süratli ve güvenilir hizmet sunan bir firma konumuna gelmiş ve geniş ürün yelpazesi ve alternatif çözümleri ile müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedeflemiştir.

Aksesuarın ana kalemi olan düğmede ihtiyaçlara daha hızlı cevap verebilmek için 2003 yılında imalata başlamıştır. Polyester düğmede, standart ve özel çalışmalara hızlı ve zamanında cevap verebilecek bir imalathaneye sahiptir.

Firmamız, her zaman kaliteli, süratli ve güvenilir hizmet sunmayı kendine ilke edinmiş olan çalışanları ve siz değerli müşterilerimizin desteğiyle günden güne büyümektedir.

Aksesuar tekstil ürününün makyajıdır. Biz de aksesuarcıyız ve "DÜNYANIN AKSESUARI" bizde...

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çaba Aks.teks.san.tic.ltd.şti
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil Aksesuar
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil Aksesuar
Yetkili Kişi: ERKAN CANBOLAT
Adres: A.Nafiz gürman mah. mete sok. simitaş 29/A 61/B
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6412445
Faks: (212) - 6412445
Web Sitesi: http://www.cabaaksesuar.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çaba Aks.teks.san.tic.ltd.şti firma bilgileri. Çaba Aks.teks.san.tic.ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çaba Aks.teks.san.tic.ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çaba Aks.teks.san.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-01-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.