Caffe Latte Türkiye

Şirket Hakkında
İtalyanca da Süt anlamına gelen LATTE ; Ünlü İtalian Kahve Markası Caffe Latte nin yani esas adı ile Caffe Latte Macchiato nun hikayesi 1994 yılında ; Milano nun 40 km kuzay doğusunda Lombardiya bölgesinde bulunan Via Dei Piazzoli, Suisio BG , Bergamo da başlayarak burdan dünyanın bir çok ülkesine yayılmıştır

Ülkemizde Marin Yapı İnşaat Gıda Aş şirketi ile İnşaat piyasasında söz sahibi olan firmamız aynı zamanda gıda piyasasında da Dedo Beach, Santorini Balıkçısı ve Çaycı Hüseyin markaları ile başarılı işlere imza atmıştır, Grup şirketlerimizden TMS Gıda turizm Ltd Şti ile 1996 yılında Koçtaş yapı marketlerinin ilk 4 cafeteryasını İzmir Balçova , Bodrum ve İstanbul da işletmeye başladık . 21 yıllık cafe işletmeciliğinen edinmiş olduğumuz tecrübemizi Caffe Latte Kahve Dükkanı zinciri ile taçlandırmak için Türkiye ve Asia yetkisini alarak çalışmalara hızla başladık. Espresso kahve severlere İtalian kahve kültürü Türkiye nin en iyi Caffe Latte sini sıcak ve buzlu olarak keyifle içiriyoruz.
Caffe Latte Türkiye
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Caffe Latte Türkiye
Sektörü: Gıda / Tarım » Lokanta / Cafe
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Çay, Kahve
Yetkili Kişi: Murat Aman
Adres: Kordon Boyu Mah Turgut Özal Bulvarı No: 61 Koçtaş Yapı Market İçi Kartal-istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5864900
Web Sitesi: www.caffelatteturkey.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Caffe Latte Türkiye firma bilgileri. Caffe Latte Türkiye adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Caffe Latte Türkiye ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Caffe Latte Türkiye firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-05-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.