Çağdaş Makina - Coıltech®

Şirket Hakkında
Çağdaş Makina 2000 yılında sektördeki faaliyetlerine başlamış, geride bıraktığı zaman içerisinde deneyim ve kalitesi ile sektörünün referans noktası olmuştur. Yaklaşık on yıllık süre içerisinde pek çok alanda değişiklik yaşamıştır; daha büyük bir alana geçmiş, istihdam kapasitesini arttırmış ve teknolojisini geliştirmiştir. Ancak müşteri memnuniyeti ve insana verdiği değer on yıldır hiç değmemiştir.
Bugün satış ve servis ağı olarak 4 kıtada, yüzlerce farklı noktaya ulaşmıştır. Hergün daha da genişleyen bayii ve temsilci ağıyla müşterilerine daha da yakınlaşmıştır. CE belgesi ile üretim kalitesini tescillemiş, avrupa standartlarında üretim kalitesine sahip olmuştur.
Geçmişin tecrübesini yarınların teknolojisine taşımaya devam ediyoruz. Bugün.. Yarın.. Daima..
Çağdaş Makina -
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çağdaş Makina - Coıltech®
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
Yetkili Kişi: özkan kılınç
Adres: Meclis Mah. Atatürk Cad. No:51/A Sarıgazi-Sancaktepe/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6221132
Web Sitesi: www.cagdasmakna.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çağdaş Makina - firma bilgileri. Çağdaş Makina - adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çağdaş Makina - ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çağdaş Makina - Coıltech® firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.