Çağrı Cam Bölme

Şirket Hakkında
Çağrı İnşaat cam bölme www.cagriinsaat.com.tr duvar sistemleri sektöründe Türkiye’nin en çok referansına sahip kurumsal ofis bölme şirketidir.
Demontabl bölme duvar alanında teknolojik gelişme sağlayan firmamız yurtiçi, yurtdışı çalışmalarıyla pek çok projeyi başarıyla tamamlamıştır.
Bölme duvar sayesinde ofis veya kapalı bir mekanı ayrıma işlemi yapılmaktadır. Demontable sökülüp, takılabilen sisteme sahiptir. Estetik, modern görünümüyle daha şık bir ortam yaratmaktadır.
Ofis bölme çalışması isteğe göre tasarlanıp, renklendirme işlemi yapılmaktadır.
Çağrı Cam Bölme
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çağrı Cam Bölme
Sektörü: İnşaat / Emlak » Cam Balkon
Yetkili Kişi: Ömer Bayraktar
Adres: İstoç 40 Ada No:20 Mahmutbey
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6593500
Web Sitesi: http://www.cagriinsaat.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çağrı Cam Bölme firma bilgileri. Çağrı Cam Bölme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çağrı Cam Bölme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çağrı Cam Bölme firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-12-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.