Cake Planet -uzay Gıda Pasta Şek. Tic. San. A.ş.

"TATLI KEŞİFLER"

Şirket Hakkında
1973 yılında Bursa' da ilk mağazasını açan, şu anda 6 mağaza ile Bursa' lıların pasta denildiğinde ilk aklına gelen ismi olan Uzay Pastanesi 2012 yılında yeni markası CAKE PLANET ile dondurulmuş pasta, cheese cake, kek ve tart üretimine başlamıştır. Bursa Nilüferköy' de 3000 metrekare kapalı alanda yeni teknoloji ekipmanları, profesyonel ekibi ile üretimini gerçekleştiren CAKE PLANET, lezzet dünyasında tatlı keşifler yapmak isteyenler için Türkiye' nin her yerine ürünlerini göndermek için çalışmalarına devam ediyor.
Cake Planet -uzay
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cake Planet -uzay Gıda Pasta Şek. Tic. San. A.ş.
Sektörü: Gıda / Tarım » Dondurulmuş Gıda
Yetkili Kişi: VOLKAN GÜLTEKİN
Adres: NİLÜFER KÖY, NİLÜFER HATUN CADDESİ NO:11/2 OSMANGAZİ
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2447696
Faks: (224) - 2513837
Web Sitesi: www.cakeplanet.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Donuk Pasta Satış-dağıtımı
Üretimini yaptığımız donuk pasta, cheese cake ve kek çeşitlerimizin satış ve dağıtımını yapmak üzere Türkiye genelinde bayiiler aranmaktadır.
Cake Planet -uzay firma bilgileri. Cake Planet -uzay adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cake Planet -uzay ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cake Planet -uzay Gıda Pasta Şek. Tic. San. A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-01-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.