Çalıksan Dorse;treyler,sal Dorse,damper,tanker Dorse,lowbet,havuz Tipi Damper Konya

Şirket Hakkında
ÇALIKSAN TRAİLER;Konyada Kuru Yük treyleri ve Havuz tipi treyler imalatı, kasa tipi treyler ve Damper tipi treyler imalatı, yakıt tankeri ve petrol tankeri imalatı, Platform treyler ve Kapaklı Sal kasa treyler imalatı, silobas treyler ve Lowbet treyler imalatı, Kaya Damper ve Kasa Damper imalatı, havuz damper ve dorse imalatı, 1360 sal dorse ve dorse damper imalatı, damper ve Dorse imalatı, konteynır dorse, tanker dorse ve lowbet dorse imalatı, kaya tipi ve kasa tipi dorse imalatı imalatı yapmaktadır.
Çalıksan Dorse;treyler,sal Dorse,damper,tanker
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çalıksan Dorse;treyler,sal Dorse,damper,tanker Dorse,lowbet,havuz Tipi Damper Konya
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yan Sanayi
Yetkili Kişi: ramazan küçükçalık
Adres: Zafer Sanayi Girişi Ayışığı Sokak No: 6 Selçuklu - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2518685
Web Sitesi: www.caliksandorse.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çalıksan Dorse;treyler,sal Dorse,damper,tanker firma bilgileri. Çalıksan Dorse;treyler,sal Dorse,damper,tanker adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çalıksan Dorse;treyler,sal Dorse,damper,tanker ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çalıksan Dorse;treyler,sal Dorse,damper,tanker Dorse,lowbet,havuz Tipi Damper Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-01-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.