Canay Boya Paz

Şirket Hakkında
Canay 1985 yılında metal ve plastik yüzeylerde kullanılan boya ve her türlü yardımcı malzemenin satışı ve boya konusunda her türlü teknik hizmeti sunmak üzere kurulmuştur.
1991 yılında Dyo Sanayi Boyaları satış birinciliği unvanını alan Canay, 2008 yılına kadar bu unvanını her sene büyüyerek korumuştur.
Canay, 1999 yılında kurulan Mix Sistemi ile müşterilerimizin isteğine bağlı olarak kısa sürede her sistemde renk yapabilme kapasitesine sahip olmuştur.
2000 yılında kurulan laboratuarımızda Mix sistemimizde yapılan boyaların bütün testleri yapılabilmektedir.
Kendisini hızla modernize eden ve yenilikleri devamlı takip edip uygulayan Canay, kalite politikası doğrultusunda 2001 yılında ISO 9001:2000 belgesini almaya hak kazanmıştır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Flash off astar, Rapid astar, Sentetik astar, Çinko kromat astar, 3S kombi astar, Üniversal astar, 1K DYO-POX astar, U-POX kalsiyum plumbat primer, U-POX primer, Ferrozing - epoxy, Çinko yüklemeli astar, Wash primer, Döküm astar, Antikorozif astar, Endüstriyel astar, 2K primer filler, Maxi-Fosfat filler, Maxi filler, HB epoxy primer, Maxi fosfat filler miox, DYO HS astar, Sado astar, DYO selülozik astar, 1K DYOLUN primer
Last primer, Termolüx primer, Non-sanding astar, Stone-chip astar, Non-sanding astar-miox, Zinc rich ethyl silicate primer, Stone chip astar, Su bazlı astar
İletişim Bilgileri
Firma: Canay Boya Paz
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Boya
Yetkili Kişi: Burak Yapar
Adres: keyap sitesi no:59 umraniye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4994328
Faks: (216) - 4994327
Web Sitesi: http://www.canayboya.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Canay Boya Paz firma bilgileri. Canay Boya Paz adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Canay Boya Paz ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Canay Boya Paz firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-07-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.