Candan Koltuk

Şirket Hakkında
Candan Koltuk, klasik ve modern koltuk takımları, köşe koltuk takımları, puf modelleri, kapitöne koltuk takımları , yataklı koltuk takımları, bazalı koltuk takımları, modoko koltuk takımları, masko koltuk takımları ve tv ünitelerinde üretimden alma ayrıcalığını yaşayın..
Koltuk takımı imalat ve satış sektöründe olarak usta eller ve uzun yıllara dayanan tecrübesi ile sizlere hep daha kaliteli hizmet etmek amacındadır. 1995 dan itibaren gücümüze güç katarak koltuk döşeme, koltuk tamiri, koltuk yüz değişimi, modern koltuk takımları, klasik koltuk takımları, yataklı koltuk takımları, bazalı koltuk takımları, Modoko koltuk takımları, Masko koltuk takımları, deri koltuk takımları, puf modelleri, jozefin koltuk modelleri üretimi yapmaktayız.

Candan Koltuk, klasik ve modern koltuk tamiri, köşe koltuk tamiri, puf modelleri, kapitöne koltuk tamiri , yataklı koltuk tamiri, bazalı koltuk tamiri, modoko koltuk tamiri, masko koltuk tamiri ve tv ünitelerinde üretimden alma ayrıcalığını yaşayın..
Koltuk takımı imalat ve satış sektöründe olarak usta eller ve uzun yıllara dayanan tecrübesi ile sizlere hep daha kaliteli hizmet etmek amacındadır. koltuk döşeme, koltuk tamiri, koltuk yüz değişimi, modern koltuk tamiri, klasik koltuk tamiri, yataklı koltuk tamiri, bazalı koltuk tamiri, Modoko koltuk tamiri, Masko koltuk tamiri, deri koltuk tamiri, puf modelleri, jozefin koltuk modelleri üretimi yapmaktayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Candan Koltuk
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Koltuk
Yetkili Kişi: abdullah candan
Adres: Yenişehir Mah. Sakarya Caddesi Numara :94 ÜMRANİYE İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4714648
Web Sitesi: http://www.candankoltuk.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Candan Koltuk firma bilgileri. Candan Koltuk adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Candan Koltuk ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Candan Koltuk firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.