Caprıola İnovatif Duvar Panelleri

Şirket Hakkında
Uygulandığı yaşam alanlarına farklı bir doku kazandıran, içinde farklı bir konsept olan, hızla gelişmekte olan dekorasyon dünyamızda yenilikleri, farklılıkları ve ayrıcalıkları siz değerli müşterilerine sunmayı amaçlayan bir “duvar panelleri” markası olarak ortaya çıkan Capriola İnovatif Duvar Panelleri, iç mekanlarda kolayca uygulanabilir yapısı, geniş ürün yelpazesi ve farklı renk seçenekleri ile duvar panelleri sektöründe öncü ve yenilikçi bir firma olarak çalışmalarına hızla devam etmektedir.

Firmamız tarafından üretilen Capriola İnovatif Duvar Panelleri, son 4 yıldır sektörün içerisine girmiş, yaşam ünitesi, ofis, butik, otel, düğün salonu, sinema ve güzellik merkezi duvar panelleri uygulamalarıyla tanınır hale gelmek için çalışmalarına hız vermiştir.

Biz Capriola tasarım departmanı olarak insan ihtiyaçlarını değişen ve değişebilecek şartlara göre ayarlamak suretiyle, müşterilerimizin arzu ettikleri ürünleri, kendi bilgi ve birikimimizle harmanlayarak çözümler üretiyoruz, gerek dizaynı gerekse kullanım özellikleri açısından şıklığı ve kaliteyi ilke edinen firmamız, müşterilerimizin istekleri doğrultusunda oluşturduğu özel mimari tasarımlarıyla da keyifli bir alışveriş dönemi ve sonrasında yaşanabilecek güzellikte yaşam alanlarınıza şıklığı ve modernliği sunuyor.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Caprıola İnovatif Duvar Panelleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Duvar Kaplama
Yetkili Kişi: Ercan Karaca
Adres: 4045 Sokak No:3 Aşık Veysel Mahallesi Karabağlar/izmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 5491280
Web Sitesi: www.capriola.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Caprıola İnovatif Duvar firma bilgileri. Caprıola İnovatif Duvar adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Caprıola İnovatif Duvar ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Caprıola İnovatif Duvar Panelleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-03-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.