Captain Trading Company

"kalıcı ilişkiler yaratır"

Şirket Hakkında
Müşterilerimiz’in ihtiyaçları doğrultusunda İthalat, İhracat, Transit, Lojistik, Gümrükleme ve depolama konularında siz değerli müşterilerimize daha iyi ve daha kaliteli hizmet verebilmek adına tecrübeli ve bilgili çalışma arkadaşlarımız ile kurmuş olduğumuz Captain Trading Company ile tek bir çatı altında yurtiçi ve yurtdışı temsilciliklerimiz ile hizmet vermektedir. ”
Captain Trading Company
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Captain Trading Company
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:Hizmet » Pazarlama
Yetkili Kişi: Taner IŞIKBAY
Adres: Adnan Menderes Bulvarı Palmiye Mah. 1208 Sok. Sözmen Sitesi C Blok No:10/1 Yenişehir / MERSİN
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (506) - 2926635
Web Sitesi: www.captaintrading.com
Ürünleri
tüm matbaa işlemleri , baskı işlemleri, promosyon ürün işlemleri
hırdavat malzemeleri, iş eldivenleri, kaynak elektrotları, gazaltı telleri redresörler, kesme makineleri, plazma kesme, torçlar, kesme ve taşl...
dondurulmuş kalamar : u 5 tüp kalamar , u 3 kirli kalamar, u 3/6 kirli kalamar balık çeşitleri : levrek, çipura, lahoz, karides, trança, barb...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Captain Trading Company firma bilgileri. Captain Trading Company adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Captain Trading Company ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Captain Trading Company firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-10-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.