Carbonist Karbon Grafit Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Şirket Hakkında
CARBONIST SPECIALTY GRAPHİTE mekanik, elektrik ve endüstriyel uygulamalarda grafit ve karbon kullanımının vazgeçilmez olduğu sanayi tesislerinde deneyimli ekibi ve makina parkı ile Türkiye sanayisine hizmet vermektedir.Özel Grafit, Karbon Grafit ve elektrik uygulamalarında Amerika menşeili hammadde üreticilerinin hammalzemeleri ile hizmet vermektedir.

Grafit ürün yelpazesinde, Cam, Alüminyum ve Elmaslı Kesici Takım, Karbon Grafit Yataklar, Sızdırmazlık Karbonları, Karbon Fırçalar, Palet Kömürleri, Sürekli Döküm Kokilleri, portföyümüzdeki ürünlerden bazıları olup, küresel sanayi anlayışı ve sürekli gelişim ile bütünleşerek sanayimize en iyi hizmeti vermektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Carbonist Karbon Grafit Sanayi Ticaret Limited Şirketi
Sektörü: Maden ve Metal » Grafit
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Grafit
Yetkili Kişi: Celalettin Atik
Adres: İ.O.S.B Eskoop Sanayi Sitesi C-8 Blok No:557 İkitelli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6718650
Web Sitesi: www.carbonist.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Carbonist Karbon Grafit firma bilgileri. Carbonist Karbon Grafit adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Carbonist Karbon Grafit ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Carbonist Karbon Grafit Sanayi Ticaret Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-03-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.