Carpark Rent A Car

"Farkı Kiralayacağınız Adres"

Şirket Hakkında
1998 den bu yana Rent a Car sektöründe görev alan profesyonel yönetici ve çalışanları ile Carpark araç sağlığının insan yaşamına olan olumlu, olumsuz etkilerini göz ardı etmeden hizmet anlayışımızda insan odaklı çalışmaya gayret eden ve bunu başarmaya çalışan firmalardan biriyiz.
Araç kiralama firması olarak, son model ve bakımlı araçlarımızla yılın her günü, günün her saati hizmet vermeye hazırız. İstanbul’da “A” kalite hizmet anlayışımız ve dilerseniz son model ve kilometre bakımları periyodik olarak yapılan araç filomuz ile ulaşım sorununuzu pratik bir şekilde Carpark ile bir telefonda çözebilirsiniz.
Sizlere hizmet vermeye gönüllü, istekli ve profesyonel kadromuz ile Değer verdikleriniz için Fuar, konferans, toplantı, günlük araç ihtiyaçlarınız ve özel davetlerinizde şoförlü veya şoförsüz lüks araç konforu ile birlikte bütün araç filomuzla da yanınızdayız.
Carpark Rent A
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Carpark Rent A Car
Sektörü: Hizmet » Araba Kiralama
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
Yetkili Kişi: Onur Sakallı
Adres: Cobancesme Sanayii Cad. No:44 Nish istanbul Sitesi D Blok D:34 Yenibosna-Bahcelievler Istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4420642
Faks: (212) - 4410731
Web Sitesi: http://www.carpark.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Carpark Rent A firma bilgileri. Carpark Rent A adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Carpark Rent A ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Carpark Rent A Car firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.