Caruza

Şirket Hakkında
Caruza, İzmir ili Mermerli Kuyumcular Çarşısı 931 Sk. No:13 Kemeraltı İzmir / Türkiye adresinde bulunmaktadır. Firma Saat, Gözlük, Mücevher » Mücevherat sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Gökhan Soydan dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
3D Mum Kalıp Tasarım ve Üretimi
Resmi, askeri, eğitim ve özel kurumların mensublarının kalplerinde ki "sevgi" ve "bağlılığı", onlara özel bir şekilde şık takılar üzerine aktarıyoruz.

Geleneksel yöntemlerin aksine, takı tasarımları ilk olarak bilgisayar ortamında yapılarak sizlerin beyenisine sunulduğu için üretim öncesindeki karar aşaması kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleşmektedir. Onayınız üzerine, tasarım aşamasının arkasından büyük bir titizlik ile üretim işlemine geçilerek, sonucunda "anlamlı" ve "şık" takılarınız sizlerle buluşmaktadır.

Lazer Kesim ve Markalama
Takıların kalıp ve üretiminin ardından, kuyumculuk sektörüne özel lazer teknolojisi ile bu ince ve zarif ürünlerin hakettiği şekilde; kesme, kazıma, markalama ve gravür işlemleri ile tasarımlar yapabilmekteyiz. Çok dar yüzeylerde, en minimal şekilde çalışmalar gerçekleştirebiliyor olmamız sayesinde, takılara ince ve ufak detaylı tasarımlar uygulayabilmekteyiz.

Lazer ile Kalıp Oyma
Halen kullanılmakta olan "asit indirme" ve "klişe" yöntemlerinin yapabildikleri yanısıra, bu eski yöntemler ile yapılamayan; keskin hatlı kalıplar oluşturabilme, bilgisayar ortamında hazırlanması sayesinde; sıfır hata payı ile hızlı bir şekilde yaka iğnesi, broş ve kol düğmesi gibi takılar için kalıp oyma işlemlerini gerçekleştirmekteyiz.

Caruza Koleksiyon
Sektöre sunduğumuz hizmetler dışında, bünyemizdeki teknolojiler ile, "Caruza"ya özel tasarımları hayata geçirerek kendi takı koleksiyonumuzu sizlere sunuyoruz. Varolan tasarımlarımız ve devamlı süren çalışmalarımız sonucu oratay çıkan yeni tasarımlarımız ile sizlerin beyenisini kazanarak memnun edeceğimizi düşünüyoruz.
İletişim Bilgileri
Firma: Caruza
Sektörü: Saat, Gözlük, Mücevher » Mücevherat
Yetkili Kişi: Gökhan Soydan
Adres: Mermerli Kuyumcular Çarşısı 931 Sk. No:13 Kemeraltı İzmir / Türkiye
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4839417
Web Sitesi: http://www.caruza.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Caruza firma bilgileri. Caruza adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Caruza ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Caruza firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-01-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.