Cas Teknoloji

Şirket Hakkında
Cas Teknoloji, İstanbul ili UGUR MUMCU MAHALLESİ M CAS 2125 SOK NO:1 adresinde bulunmaktadır. Firma Güvenlik » Güvenlik sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi A.Baki GÖKTEPE dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
PDKS, Personel Takip Sistemleri, Personel Kontrol Sistemleri, Personel Takibi, Personel Takip, Parmak İzli, Yüz Tanıma, Kartlı Sistemler, Turnike ve Bariyer Sistemleri, Kapı Geçiş Sistemleri, Yemekhane Sistemleri, Lavabo Kontrol Sistemleri ve bir çok teknolojik Takip Sistemleri...
İletişim Bilgileri
Firma: Cas Teknoloji
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Haberleşme Sistemleri
Yetkili Kişi: A.Baki GÖKTEPE
Adres: UGUR MUMCU MAHALLESİ M CAS 2125 SOK NO:1
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (536) - 2504022
Web Sitesi: www.casteknoloji.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cas Teknoloji firma bilgileri. Cas Teknoloji adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cas Teknoloji ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cas Teknoloji firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-05-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.