Çatalköy Gıda Ve İhtiyaç Mad. San. Tic

Şirket Hakkında
www.catalkoy.com.tr online alışveriş merkezi; aktariye, baharat, kuruyemiş, bitkisel yağ, uçucu yağ, esanslar, kök boya, gıda aroması, kahve çeşitleri, kuru meyveler, pestiller, cevizli sucuklar, şekerlemeler, şifalı bitkiler, tohumlar, sabun çeşitleri.

www.catalkoy.com.tr 15 senelik kuruyemiş, aktariye ve baharat üstüne tecrübesini, kalitesinden ödün vermeksizin internet üzerinden SiZ müşterilerimizle paylaşıyoruz. www.catalkoy.com.tr müşterilerine %100 doğal, ürünlerin en naturel haliyle sunuyor. Baharatlarımız sofralarınıza ulaşmadan her türlü yabancı maddeden ve sapından, çekirdeğinden ayrılır, elenir ve ürüne göre toz haline getirilerek sizlere ulaştırır. Kuruyemişlerimiz tazeliklerinden taviz vermeden günlük olarak kavrulur ve çeşitliliği ile ilk denemenizden itiraben vazgeçemeyeceğiniz tat olmaya adaydır. Kuru meyvelerimiz naturel olarak kurutulmuş, sizin istekleriniz doğrultusunda ebatlarına ayrılmış ve %100 kalitesiyle ağız tadınıza tat katacaktır.Şifalı bitkilerimizle doğanın bizlere sunduğu hayatı yakalarken, aktariye ürünlerimizle hiçbir yerde bulamayacağınız çeşitleri bulacaksınız. Naturel ve doğal hayatın teninize, saçlarınıza ve vücudunuza dokunuşunu %100 saf, soğuk presle elde edilip özelliklerini kaybetmemiş bitkisel yağlarımızla hissedeceksiniz. www.catalkoy.com.tr size hayatın doğal kapısını aralıyor.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çatalköy Gıda Ve İhtiyaç Mad. San. Tic
Sektörü: Gıda / Tarım » Kurutulmuş Meyve
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Baharatlar / Gıda Katkıları
Yetkili Kişi: DİLAY KADIOĞLU
Adres: iNCEĞİZ MAH. iSTANBUL CAD. NO:51 ÇATALCA
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 7601146
Web Sitesi: www.catalkoy.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çatalköy Gıda Ve firma bilgileri. Çatalköy Gıda Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çatalköy Gıda Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çatalköy Gıda Ve İhtiyaç Mad. San. Tic firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.