Çatı Eks Ltd. Şti. Çatı Tamiri Hizmetleri

Şirket Hakkında
Çatı ve cephe montajı ile izolasyon uygulaması ve fabrika çatısı tamiri, kapalı spor salonları çatısı tamiri, apartman çatısı tamiratı vb. yapan firmamız, 2004 yılında izolasyon ve çatı ürünlerinin ithalatına da başladığından ismini ÇATI-EKS LTD.ŞTİ(EKS:Eksport) olarak değiştirmiştir ve uygulamalarınada devam etmektedir. ÇATI-EKS LTD ŞTİ olarak mimaride yaşanan gelişmeler ve değişen ihtiyaçlara ayak uyduran firmamız, özellikle sanayi yapılarında;çelik konstrüksiyon, çatı ve cephe kaplamaları konusunda, tamirat ve izolasyonunda uzman bir kuruluştur. Çatı-eks deneyimli ve uzman kadrosu ile Türkiye mizin birçok yerinde ve seçkin yapısında imzası bulunan bir kuruluş olmanın gururunu yaşamaktadır ve uygulamalarına ve tamiratlara devam etmektedir.
Çatı Eks Ltd.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çatı Eks Ltd. Şti. Çatı Tamiri Hizmetleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı
Yetkili Kişi: Hasan Arıöz
Adres: MERKEZ Adres : Demirciler Sitesi 6. Yol Galaxy 1 İş Merkezi No:83/16 Zeytinburnu-İstanbul
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5100195
Web Sitesi: www.catieks.com , www.catitamirati.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çatı Eks Ltd. firma bilgileri. Çatı Eks Ltd. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çatı Eks Ltd. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çatı Eks Ltd. Şti. Çatı Tamiri Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.