Cats Bilişim Yazılım Teknolojileri

Şirket Hakkında
Şirketimiz Balıkesir ilinde kurulmuş olup çeşitli sektörlerde faaliyet göstermiş Endsütriyel yazılımlar, web siteleri, hastane otomasyonları, donanım alım satım ve belediyecilik otomasyonları gibi alanlarda faaliyet göstermiş ve göstermeye devam etmektedir.
Cats Bilişim Yazılım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cats Bilişim Yazılım Teknolojileri
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » İnternet
Yetkili Kişi: Orçun Boyar
Adres: Bahçelievler Mahallesi Anı Sokak 9/4 Balıkesir/altıeylül
Şehir: Balıkesir
Ülke: Türkiye
Telefon: (542) - 6075910
Web Sitesi: www.catsbilisim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Yazılım Taleplerinize Çözüm Ortaklığı Sunuyoruz
Endüstriyel yazılımlar, fabrika ihtiyaçları yönelik yazılımlar, petrol inşaat, sanayi ve belediyecilik, web tasarım, e-ticaret panelleri hazırl...
Endüstriyel Yazılım Talep Eden Firamalara Hizmet Verilmektedir.
Endüstriyel yazılım alanında uzmanlaşmış kadro ile firmanıza çözüm ortaklığı sunulur. Fabrikalara Özel; Üretim takip sistemi ...
Cats Bilişim Yazılım firma bilgileri. Cats Bilişim Yazılım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cats Bilişim Yazılım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cats Bilişim Yazılım Teknolojileri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-10-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.