Cavac Sağlık Hizmetleri Ve Çevre Teknolojileri Ltd.şti

Şirket Hakkında
Ülkemizde hızlı büyüyen endüstrileşmeyle beraber birçok çevresel problemin baş göstermesi kaçınılmaz hale gelmiştir.Çevresel problemlere karşı olan duyarlılığımız sonucu CAVAC Sağlık hizmetleri ve Çevre Teknolojileri, bu problemlere doğru ve en uygun çözümü sunmak amacıyla 2009 yılında faaliyete geçmiştir. Bu tarihten itibaren, DÜNYA HALK SAĞLIĞI ÖRĞÜTÜ ve TÜRKİYE HALKSAĞLIĞI örğütü ile yaptığı araştırmalar, sonuçunda insan sağlığı ve çevre sağlığı adına çalışmalar yaparak.tıbbi atık problemini ortadan kaldırmayı hedeflemiştir.

Bu kapsamda; 2009 yılında ‘Tıbbi Atıkların Sterilizasyonu ve Alternatif Sistemler’ konusunda bir çok uluslar arası firmalar ve DÜNYA HALK SAĞLIĞI , TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI örğütlerinin fikirlerini alarak en uygun sistemleri ve uygulama metodlarını benimsemişdir.

CAVAC SAĞLIK HİZMETLERİ VE ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ, Bünyesine tıbbi atık konusunda deneyimli personelleri katarak.ilerlemektedir.Firmamız personellerinin periyodik eğitimleri Türkiye Halk Sağlığı Başkanı Prof.Dr.Hikmet PEKCAN ve ekibi tarafından yapılmaktadır.

CAVAC SAĞLIK HİZMETLERİ VE ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ Türkiyede TÜRK HALK SAĞLIĞI KURUMU ile çalışabilen tek firmadır.


--------------------------------------------------------------------------------
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cavac Sağlık Hizmetleri Ve Çevre Teknolojileri Ltd.şti
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Ticaret Diğer
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Bilgisayar Eğitimi
Yetkili Kişi: TAYLAN TARHAN
Adres: OSmaniye Mahallesi sığırtmaç sokak No:8 D:3 BAKIRKÖY/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5830664
Web Sitesi: www.cavac-cevre.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cavac Sağlık Hizmetleri firma bilgileri. Cavac Sağlık Hizmetleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cavac Sağlık Hizmetleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cavac Sağlık Hizmetleri Ve Çevre Teknolojileri Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.