Cbf Çubuk Sürücü Sistemleri

Şirket Hakkında

CBF
COMPACT BAR FEEDER CNC TORNA ÇUBUK SÜRÜCÜ
Ön Bilgi

Talaşlı imalat ile üretim gerçekleştiren çeşitli sektörlerde kullanılan CNC torna tezgahlarına 3 metrelik çubuk formundaki malzemenin sürülmesini sağlayan CBF Cnc Torna Çubuk Sürücü Sistemleri, içerdiği özel mekanizma sayesinde aynı işlevi gerçekleştiren diğer çubuk sürücülere oranla % 30 ila % 50 daha küçük boyutlara sahiptir. CBF Cnc Torna Çubuk Sürücü Sistemleri, boyutlarının küçük olması sayesinde üretim alanında benzer ürünlere nazaran daha az yer kaplamakta, böylece üretim alanının daha verimli kullanılabilmesi mümkün olmakta ve işletme maliyetlerinin azaltılması sağlanmaktadır.

CNC TORNALAR

Günümüzde talaşlı imalat gerçekleştiren birçok sektörlerde CNC torna tezgahları yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. CNC torna tezgahları çalışması için gerekli komutları bilgisayar ortamında hazırlanan sayısal bilgiler aracılığıyla almakta ve el maharetiyle ulaşamayacak hassasiyette işleri kolaylıkla ve hızlı bir şekilde yapmaktadır. CNC torna tezgahları sayesinde üretimde kalite ve verimlilik üst seviyelere çıkartılabilmektedir.

CBF ÇUBUK SÜRÜCÜ VE AVANTAJLARI

Talaşlı imalatta kullanılan CNC torna tezgahlarının vazgeçilmez unsuru olan çubuk sürücüler ise seri imalatı kolaylaştırmakta, kısa sürede adetli işlerin zaman ve işgücü kaybına uğramaksızın bitirilmesini sağlamaktadır. 3 metrelik çubukların testerelerde kesilmesi yerine tek bir parça fire ile komple işleyerek malzeme kaybı azaltılmaktadır. Mevcut personelin daha verimli kullanılması sayesinde üretimin daha verimli bir şekilde gerçekleştirilmesi sağlanmaktadır.


Ancak günümüzde kullanılan CNC torna çubuk sürücülerin kullanımı sırasında bir takım dezavantajlar ile karşılaşılmaktadır. Şöyle ki; günümüzde kullanılan çubuk sürücüler oldukça fazla yer kaplamaktadır. Boyutları 5 metreye ulaşabilen ve kimi zaman bağlandığı CNC torna tezgahının iki katından bile fazla yer kaplayan çubuk sürücüler, kullanıldığı işletmelerde büyük alanların işgal e
Cbf Çubuk Sürücü
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cbf Çubuk Sürücü Sistemleri
Sektörü: Maden ve Metal » Torna / Tesviye
İkincil Sektörü:Makina » Takım Tezgahları
Yetkili Kişi: AHMET YALÇIN
Adres: Çavuşoğlu San. Sit. D Blok No:48 Kartal / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3741425
Web Sitesi: www.cbf.com.tr
Ürünleri
Over a 30 years of proffesional experience our company is ushering a new era with a brand new model in CNC Bar Feeder Systems PD-1809 compact bar f...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cbf Çubuk Sürücü firma bilgileri. Cbf Çubuk Sürücü adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cbf Çubuk Sürücü ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cbf Çubuk Sürücü Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-10-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.